19 Mart 2012 Pazartesi

doğa üstü sevgi altı - cem şancı







arka kapak yazısı

günün birinde pek çoğumuz , aşkı anlayamadan bu dünyadan ayrıldığımızı farkedeceğiz , çünkü eminim aşk , bizim bildiğimizi sandığımızdan çok daha farklı bir duygudur . arkadaşlarınıza hangi sevgilinizi kendinize nasıl aşık ettiğinizi anlatanlardansanız , muhtemelen siz de aşkı hiç tanımadan göçüp gideceklerdensiniz . 
aşkın süslü kelimelerle dolu romantik bir yaşam biçimi olduğunu sananlardansanız , muhtemelen daha da kötü durumdasınız . karşınızdakine iltifat ettiğinizde bütün günahlarınızın affolacağını sanmak ile af çıkacağını bildiğiniz için suç işlemek arasında pek fark olmadığını da göremiyorsanız sevdiklerinizin neden sizden kaçarcasına uzaklaştıklarını merak edip duruyorsunuzdur .
sevdiğinin gözlerine bir saniye bakabilmek için her şeyi feda edebilmenin aşk olduğunu savunanlara da inanmamanızı tavsiye ederim . emin olun kimse , sadece bir bakış için her şeyini feda edecek kadar cesur değildir , ki olsa bile bunun adı aşk değildir . 
iki cins arasındaki , aşk zannedilen savaşın ne kadar komik olabildiğini ve bu gereksiz çarpışmanın insanların yaşamlarını nasıl değiştirebildiğini gördükçe gülmekten göbeği çatlayan bir kahramanın hikayesidir bu . size sadece okuyup gülmek kalıyor .  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder